Welkom bij de Drentse Autocrossclub

 

                                                                         Sinds 1967     

 

 

 

Tip: gebruik scherm verversen (F5).

 

 

Autocross de Knipe
Zondag 7 oktober waren we te gast in de Knipe bij V.V.V. de Knipe. De autocross, onderdeel van de Knypstermerke, was de seizoensafsluiter van de Drentse Autocross Club. Alleen in de keverklasse was het kampioenschap al beslist, in de overige klassen moest  de beslissing nog vallen.

De weersgoden waren gunstig gezind, een mooi najaarszonnetje maakte het nog lekker aangenaam. De coureurs hebben mooie wedstrijden voorgeschoteld en om kwart voor 6 viel de laatste finishvlag.


Evenementen Registratie Bewijs
De Evenementen Registratie Bewijzen (ERB), of in de volksmond nog bekend als daglicenties, moeten vanaf dit jaar vooraf digitaal door de coureur zelf aangevraagd worden bij de KNAF.
Dit doe je door naar de site www.knaf.nl te gaan. In de bovenbalk moet je klikken op licentie en vervolgens op ERB aanvragen. Tijdens de wedstrijd moet je kunnen aantonen, door middel van de mailbevestiging dat de ERB aangevraagd is.

Mocht je er nou helemaal niet uitkomen staat hier de handleiding.


 


Per mail het hele jaar bereikbaar via info@drentseautocrossclub.nl (het kan voorkomen dat er minder snel gereageerd wordt op de mail, wij zijn ook maar vrijwilligers). Tevens zijn wij, tijdens het crossseizoen, op dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tussen 19.00uur en 20.00uur op 06-47364548.

 

 

Laatste update 6 oktober index.

Uw webmaster.