top of page

Informatie

Coureurs graag binnen voor 9.30 uur. Het streven is om de crossen te laten starten om 12.00uur (tenzij anders aangegeven) en we proberen de finishvlag rond 18.00 uur te laten vallen.

Inschrijven

€100,-

€80,-

€30,-

Jaarlijks lidmaatschap 

Regiocup inschrijfgeld

Per wedstrijd (niet leden, regio €25,-)

Let op! Indien u geen geldige KNAF licentie heeft dient u een Evenementen Registratie Bewijs, ook wel een ERB genoemd via de KNAF aan te vragen. Bewijs van aanschaffen meenemen naar elke/betreffende wedstrijd (dit geldt zowel voor ERB als licentie).*

Entreegeld

Tijdens een samenwerkingscross kan er afgeweken worden van het gebruikelijke entreegeld. Deze entreeprijzen zijn vooraf vastgesteld voor de wedstrijden die door de Drentse Autocross Club zelf worden georganiseerd.

0 tot 10 jaar

10 t/m 15 jaar

16 jaar en ouder

GRATIS

€5,-

€15,-

Regels vrije standaardklasse

- Motor voorin geplaatst.

- Turbo's, vanaf seizoen 2024 toegestaan!

- Maximaal 4 cilinders.

- Cilinderinhoud is vrij. 

- Alleen voorwielaandrijving, dus geen 4x4.

- Origineel schutbord.

- Verder conform KNAF- reglement Toerwagenklasse

Transponder

Met ingang van seizoen 2024 gaat er ook tijdens de clubwedstrijden gereden worden met een transponder. Het dient een MX (oude oranje, X2 of TR2 transponder) te zijn. Met andere transponders kan bij ons niet gereden worden. Het is uiteraard mogelijk om een transponder bij ons te huren. Deze dient wel bevestigd te zijn in de officiële zwarte transponderhouder. Deze kunt u aanschaffen.

Prijzen:
Huur € 25,- per dag;

Borg € 100,- per dag;

Houder € 10,- eenmalig.

Informatie

bottom of page